Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες: Junson
Αριθμός Υπαλλήλων: 50~100
Ετήσιες πωλήσεις: 4000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2004
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Ικανότητα της παραγωγής: 50000-70000pcs το μήνα
Αριθ. της Ε&Α: 5 λαοί
πιστοποίηση: CE, FCC, ROHS, UL
Εισαγωγή


Η Co. ΕΠΕ τεχνολογικής ασφαλείας Junson Shenzhen συμμετέχει στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις των διάφορων συστημάτων ασφαλείας από το 2004. Προσφέρουμε τις μαγνητικές κλειδαριές, τις ηλεκτρικές κλειδαριές, την κλειδαριά σωληνοειδών, τις ηλεκτρικές απεργίες, τις ηλεκτρικές κλειδαριές μπουλονιών, τις κλειδαριές πορτών, τις ηλεκτρονικές κλειδαριές, τους φραγμούς πανικού κλειδαριών, τις εξόδους φραγμών ώθησης και άλλα σχετικά στοιχεία. 
Το κέντρο κατασκευής 5000μας που βρίσκεται σε Zhongshan, έχουμε πάνω από 100 υπαλλήλους και δεκάδες των μηχανών.

Κίνα Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0


Οι κύριες γραμμές παραγωγών μας είναι μαγνητική κλειδαριά, ηλεκτρική κλειδαριά, κλειδαριές σωληνοειδών, έλεγχος προσπέλασης και ούτω καθεξής. 

 η τέχνη μας είναι γνωστή για να είναι άριστη με τις σταθερές λειτουργίες. Είμαστε επίσης ικανοί να σχεδιάσουμε το λογισμικό για τη διαχείριση ελεγκτών πρόσβασης σύμφωνα με τις διαταγές συνήθειας.

Κίνα Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Οι παραγωγές μας για να είναι σε πάνω από 60 χώρες πέρα από τον κόσμο, παρευρεθήκαμε επίσης securite στην έκθεση στις ΗΠΑ, γερμανικά, την Τουρκία, το UK, και τη Νότια Αφρική.  Το Junson θα επιθυμούσε να κάνει το cOem για οποιουσδήποτε από τον πελάτη όπως απαιτείται.   
Κίνα Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Ανάλογα με την άφθονη τεχνολογία και το σημαντικό προσωπικό ανάπτυξης, το εμπορικό σήμα μας έχει καθιερωθεί. Τα προϊόντα μας έχουν ελεγχθεί από το εθνικό τμήμα δημόσια ασφαλείας και προστασίας, και έχουμε πολλά πιστοποιητικά, όπως το CE, UL, ROHS και η FCC. Μπορούμε να προσφέρουμε την άριστη τεχνική υποστήριξη και την κανονιστική πωλώντας πλατφόρμα.

Κίνα Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 


 

Ιστορία

Να αναπτυχθεί της ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ JUNSON 

Κίνα Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Καλύτερη υπηρεσία της ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ JUNSON

 

Γρηγορότερη Pre-Sales απάντηση

 

Προσφορά ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ JUNSON 12 γρήγορη pre-sales ωρών απάντηση και ελεύθερη διαβούλευση. Οποιοδήποτε είδος τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο για τους πελάτες μας.

 

3-10 γρήγορη παράδοση εργάσιμων ημερών

 

Η διαταγή σας παρέχεται από μας, θα δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να κάνουμε τη γρήγορη παράδοση σε όλοι σας.

 

 

Εξουσιοδοτήσεις 

 

Σε όλη την παραγωγή μας δίνονται οι εξουσιοδοτήσεις 3-5 ετών. 

 

 

Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής
 
a) Έλεγχος πρώτης ύλης

 

Στην περιοχή loacl μας, υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές πρώτης ύλης και κρατάμε την καλή σχέση με τους, έχουμε τη μεγάλη και σταθερή ποσότητα αγορών από τους και εγγυώνται να παρέχουν το σταθερό ποιοτικό υλικό σε μας. Τακτοποίησαν ένα πρόσωπο που μόνο αρμόδιος για την παραγωγή και την παράδοση του υλικού μας για να σιγουρευτούν την ασφαλή ποιότητα.

 
 
b) Ποιοτικός έλεγχος
 
b1. QC στο εργαστήριο
Τέσσερα supevisors θα ελέγξουν για να σιγουρευτούν ότι τα προϊόντα συναντούν την ποιότητα
b2. QC στη συσκευασία
Οι εργαζόμενοι ελέγχουν εάν τα πακέτα περιέχουν την τρίχα και τη σκόνη πρίν κάνουν τη συσκευασία.
 
c) Η ποιότητα παραπονιέται
 

Εάν οποιοιδήποτε πελάτες κάνουν η ποιότητα παραπονιέται, αποστολέας αυτό στην ομάδα υπηρεσιών μας. Θα αναφερθούν άμεσα στο διευθυντή εργοστασίων μας. Συνήθως θα πραγματοποιήσουμε μια συνεδρίαση με τα τμήματα παραγωγής, αγοράς και συσκευασίας σε 12 ώρες, και απάντηση σε 24 ώρες με θα ανατροφοδοτήσουμε και λύση.

 

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τις κλειδαριές μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας: το junson@szjunson.com, και ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας.

Κίνα Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Δύναμη: Η δύναμη από την ανταγωνιστικότητα αγοράς, δύναμη απέδειξε να απεικονιστεί στην αγορά, είμαστε παρουσίαση αποδείξεων.

 

Πάθος: Πλούσιο πνεύμα του εμπορικού σήματός μας, το δονούμενο, στερεό ίδρυμα ομάδων, προοπτικές βιομηχανίας, σαφής προγραμματισμός στόχου, το πάθος μας από την περισσότερη αυτοπεποίθηση.

 

Ομάδα: Βυθισμένος στην πράξη για πολλά χρόνια, διεθνής εγχώρια και διεθνής βιομηχανία και επαγγελματικές επαγγελματικών ιδιότητες δεξιοτήτων και, επαγγελματισμός και ισχυρός και δονούμενος.

 

Δυνατότητα: Εξετάστε τη δυνατότητα του πρώτου βήματος σκέφτεται, και η ικανότητα του δεύτερου βήματος της δοκιμής πρόκειται να λειτουργήσει, το τρίτο βήμα είναι το αποτέλεσμα, μας άφησε βαθμιαία επιθεώρηση επιβεβαιώνει.

 

Όραμα: Τα κύρια εμπορικά σήματα στη βιομηχανία είναι μια από τη διαδικασία μας είναι ο στόχος μας για να γίνουν το εμπορικό σήμα από τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες, τους καταναλωτές, το σεβασμό και την αγάπη.

 

Μυαλό: Εκτιμούμε την επιστροφή στο προσωπικό, αποδίδουμε επίσης σημασία στα συμφέροντα των συνεργατών, δίνουμε πάντα προσοχή στα συμφέροντα των καταναλωτών, φροντίζουμε περισσότερο για τη χρήσιμη συμβολή στον κοινωνικό, περιβαλλοντικός.

Αποστολή: Αναπτυσσόμενος την υψηλή τεχνολογία στο σύστημα securite, για να κάνει την έξυπνη ζωή σε κάθε σπίτι.

Η ομάδα μας

                Υποδοχή όρου JUNSON στην εργασία με σας                    

 

Η επιχείρηση τεχνολογικής ασφαλείας Junson έδωσε περισσότερη προσοχή στην πώληση των προϊόντων στο δίκτυο. Με την έξυπνη αρχή της διαχείρισης, ο υψηλός - ποιότητα του εταιρικού πολιτισμού, ο δίκαια τρόπος του διευθυντικού ύφους, έχουμε επιτύχει το εμπορικό σήμα Junson σήμερα.


Υποσχόμαστε ότι θα επιτρέψουμε μετά από την υπηρεσία πώλησης όλους και θα θεωρήσουμε την τίμια διαχείριση ως βάση.

 

Κίνα Shen Zhen Junson Security Technology Co. Ltd Εταιρικό Προφίλ 0